Eco Tuning

ecotuning

ecotuning

Boosted.ro ofera serviciul de EcoTuning care nu doar ca este prietenos cu mediul inconjurator, dar si reduce consumul de combustibil al masinii dumneavoastra. Fra Aditivi, fara Hardware/Componente aditionale, ci doar din resoftare.

 

 

 

save-fuel

Toată lumea a fost afectată de creșterea costurilor de combustibil, în mod semnificativ atât mai mult în ultimele luni cu prețul petrolului lovind noi maxime. Faptul sunteți de pe acest site înseamnă că sunt serios în căutarea pentru o soluție la această problemă în curs de desfășurare. Noi putem ajuta cu o soluție care este încercata, testata și garantata. Și este disponibila acum. Cu peste 21000 motoare pe lista noastră care este în creștere, suntem încrezători ca va putem ajuta să economisiți bani de fiecare dată când vizitati stația de alimentare.

Acum puteti salva bani de fiecare data cand alimentati cu carburant! Vizita la benzinarie nu va mai fi un lucru infricosator.

La boosted.ro, cand vine vorba de EcoTuning inseamna ca vă modificam electronica vehiculelor dumneavoastră, pentru a produce mai multă putere. Un motor tunat corect va produce mai mulă putere ( sau aceeași putere la o viteză mai mică a motorului) care se traduce în folosirea de mai puțin combustibil. Desigur, odată cu folosirea de mai puțin combustibil, vei ajuta mediul înconjurător deoarece noxele vor fi rduse. Este o situație câștigătoare. Mai multă putere, mai puțin combustibil și emisii reduse.
Motoarele pe Benzina
Folosind același principiu ca la motoarele diesel, prin EcoTuning putem optimiza motoarele ce folosesc benzina în același mod. Oricum, câștigurile la motoarele pe benzinal sunt mai mici decât la diesel.

 

 

eco-tuning

eco-tuning

Category: Servicii Tags: , , , , , , , ,