Revizie cutie de viteze plus motor BMW E60 525d

Inca un client fericit! #bmw #525d #motul #boosted #chiptuning #dpf #egr #software #happyclient #E60 #story #happyending
Povestea incepe asa: ”La 300.000 km masina a zis: daca bunul meu stapan caruia ii fac toate mofturile nu vrea sa imi schimbe uleiul la cutia de viteze, ar fi cazul sa incep sa il atentionez.
Uite asa, zilnic am inceput sa ii dau niste “şuturi”. Dupa ceva km i-am dat si un mesaj, dar se pare ca bunul meu prieten, pentru o perioada, a ignorat mesajele mele, asa ca am inceput sa sporesc intensitatea “şuturilor” si sa plang pe la toate garniturile.
Dupa o perioada am ajuns la voi si voi l-ati facut pe Edy sa inteleaga ca nu sunt de rea credinta si tin cu casa, dar daca nu imi face o revizie cu ulei proaspat si adaptarile necesare, se va lasa cu o paguba destul de mare!
Am strans si destul şpan pentru dovezi!”
Asa ca, dupa ce am ascultat povestea masinii, am hotarat sa o ajutam si i-am spui lui Edy ca in prima faza ii trebuie o revizie la cutie si dupa ce terminam cu cutia incepem prin a sterge lacrimile lui AOK si automat ii vom schimba toate garniturile pe la care a tot plans in acesti ani!
Dupa a primit si o revizie la motor cu ulei Motul (binenteles), am decis ca ar fi cazul sa ii facem si o optimizare software pentru a rezolva anumite probleme la dpf si egr. Asta evident, dupa ce am curatat/spalat EGR- ul odata cu toate piesele de pe traseul de admisie/aspiratie.
As mai scrie ca. Am asigurat-o pe AOK ca nu se va repeta. Si ca Edy a intarziat interventia pentru ca nu stia unde sa se duca. Acum el ne-a asigurat ca nu va mai astepta si va apela la noi pentru orice interventie.

Si uite asa, dupa cateva zile in care le era dor unuia de altul, au plecat fericiti impreuna.

 

Category: BMW, Din garaj, Filtru Particule, Servicii